Borstkanker, met holistische ondersteuning.

Mijn naam is Mieke Daemen Brocaar,

 

Nadat ik de diagnose borstkanker hoorde wist ik meteen dat ik dit niet alleen via de reguliere geneeskunde wilde aanpakken, Ik wilde dit graag holistisch ondersteunen. Hoe precies, was nog de vraag. Na informatie opgezocht te hebben kwam ik al snel bij Gezondheidscentrum Urmond uit. Deze werkwijze sprak mij wel aan en wilde ik wel eens uitproberen. De eerste afspraak was gemaakt. Na de meting werd er precies aangegeven hoe het met mijn lijf, fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch gesteld was. Al snel bleek dan ook welk programma mij de komende tijd het beste zou kunnen ondersteunen. 

Helaas betekende dit veel sessies, 1x per 2-3 weken. Dat vond ik wel veel maar achteraf ben ik blij dat ik het heb gedaan. Het traject in het ziekenhuis werd gestart en parallel hier aan had ik sessies in Urmond. Deze sessies hebben mijn lijf iedere keer opnieuw een flinke boost gegeven. Mijn lijf herstelde daardoor goed van bijvoorbeeld de chemokuren. Ik had maar beperkt last van bijwerkingen. De bijwerkingen die ik had verdwenen weer na een sessie bij het Gezondheidscentrum. Hierdoor kon ik mij steeds weer goed voorbereiden voor een nieuwe chemo.

Naast dit lichamelijke voordeel heb ik er ook mentaal veel aan gehad. Er werden nieuwe en andere inzichten gedeeld, er werden voedingsmiddelen en supplementen gedeeld, er was plek om vragen te stellen, enzovoorts.

Het was eigenlijk ook wel fijn dat je steeds goed in de gaten gehouden werd door de metingen van de  Quantum Bio Feedback, ondersteunend met Orthomoleculaire en Germaanse Geneeskunde.

Ook was er aandacht voor het spirituele stukje en je innerlijk kind.
De meridianen, chakra’s en aura’s werd ook steeds meegenomen in de metingen en de behandeling.

Kortom, het is echt een totaalpakket en om het nog vollediger te maken is er ook aandacht na het afronden van het reguliere traject. Bij mij kwam toen pas het verwerkingsproces op gang, naar heel veel inzichten en uitleg van Bram Pfeifer. Zijn visie en ervaring is echt een persoonlijke groei en bewustwording voor je levenskwaliteit en levensverlenging te bevorderen.

Een aanrader voor iedereen die in een moeilijke fase van zijn leven zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *