A.A Pfeifer

bram-paginabehandelaarsHieronder vertel ik een stuk over mijn eigen visie op gebied van gezondheid, ik ben trots de titel Paramedisch Natuurgeneeskundige te mogen dragen, mijn methodieken waar ik mijn kennis mee toepas zijn;

  • Psychosociale begeleiding*
  • Orthomoleculair kinderconsulent *
  • Orthomoleculair Voedingsspecialisme
  • Indigo Quantum Biofeedback Methodiek *
  • Lifestyle Health & Personal Coaching *
  • Sportprestatiegerichte Adviezen *

Verder ben ik geaccrediteerd bij beroepsverenigingen BATC & CAT en ben ik opgeleid in Ortomoleculaire Geneeskunde, Quantum Biofeedback en Psychosociale Medische kennis volgens de PLATO & CIPION richtlijnen.

“ Mensen krijgen vaak te horen dat de klachten tussen de oren zitten en dat ze maar met hun ziekte moeten leren leven. Hen wordt verteld dat de klachten het gevolg zijn van het ouder worden en vervolgens worden medicijnen, die ernstige bijwerkingen hebben, ingezet om ze te onderdrukken; men doet uitsluitend aan symptoombestrijding en vergeet te kijken naar de onderliggende oorzaken. Wij vinden dat er te weinig begeleiding, nazorg en ondersteuning is voor de patiënten. Hierdoor worden de problemen op langere termijn vaak alleen maar ernstiger. Wij weten uit ervaring dat een juist voedingspatroon en verandering in levensstijl in combinatie met supplementen en een van onze alternatieve geneeskundige therapieën ervoor kan zorgen dat de patiënt uiteindelijk weer met een geringe hoeveelheid of zelfs geheel zonder zijn medicamenten door het leven kan.”
“Meer dan 40% van alle Nederlanders is op dit moment te zwaar. En het aantal neemt nog steeds sterk toe zodat obesitas, ernstig overgewicht, aan het uitgroeien is tot een serieus probleem. Ik vind dit schrikbarend, en straatbeelden die lijken op Amerika doemen onvermijdelijk op in mijn gedachten. Onze kinderen worden op jonge leeftijd geconfronteerd met slechte eet- en drinkgewoonten, hierdoor ontstaan overgewicht en allerlei allergieën. De jeugd heeft een groot probleem met vetzucht, op scholen en in kantines wordt men overspoeld met automaten die boordevol junkfoodproducten zitten. Door het consumeren van teveel aan geraffineerde en geconserveerde voeding ontstaat overgewicht. Zwaarlijvigheid en diabetes zijn de onvermijdelijke gevolgen hiervan. Volwassenen eten teveel verzadigde en te weinig essentiële vetten, teveel slechte koolhydraten en te weinig eiwitten, het gevolg is dat men zwaarder en zwaarder wordt. Zo ontstaat een groter risico op onder andere hart- en vaatziekten, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk, impotentie, kanker en suikerziekten.”