Stoel Massage

‘S werelds beste vol automatische medische massagestoel

De SANYO DR8700 massagestoel is de opvolger van het professionele topmodel DR7700 met verbeterde massagetechnieken en met een compleet vernieuwd sensor systeem.

De DR8700 beschikt over de welbekende unieke stifness sensor maar heeft nu dan ook een door SANYO gepatenteerde stress sensor waardoor precies gemeten kan worden wat het mentale stress niveau is tijdens het full-automatische massageprogramma. SANYO massagestoelen evenaren nu een professionele masseur meer dan ooit tevoren.

Zero-Gravity Positie

Vele artsen en fysiotherapeuten bevelen deze “Zero-Gravity positie aan bij rugklachten, spierpijn, gezwollen benen en voeten, oedeem en ter bevordering van de bloedcirculatie.

De Zeo-Gravity positie wordt aangenomen door de astronauten bij de lancering van een ruimtetuig. In deze positie zijn alle spieren en gewrichten maximaal ontspannen. De druk op de rugwervel verdwijnt waardoor de tussenwervelschijven optimaal recupereren, of zoals bij hernia, de ruimte krijgen om te herstellen. De DR8700 heeft door zijn 3 optimale posities een ruime keuze voor de meest ontspannen houding

Inspiratie voor het ontwerp van de Zero-Gravity positie is gebaseerd op resultaten van onderzoeken door NASA-ruimtevaart.

Bedieningspaneel 

De bediening van de DR8700 bestaat uit een  vernieuwd hoofddisplay en een losse stress & stifness sensor in de vorm van een “staaf”. Met het hoofddisplay kunt u simpel uit een van de vijf full body automatische programma’s kiezen of handmatig naar wens.

  • Full Auto – programma met stress & stifness sensor
  • Stifness – gebruikt voornamelijk shiatsu technieken
  • Recovery – gebruikt voornamelijk kneed en klop technieken
  • Relax – gebruikt voornamelijk kneed en lichte klop technieken
  • Quick – een kort programma van ca 8 minuten

Massagetechnieken

* 30 soorten handmatige massage combinaties * 5 massageprogramma’s voor het hele lichaam met sensor * 4 massageprogramma’s voor specifieke delen van het lichaam * Massage middels rollers: stretch, kneden, shiatsu, kloppen * Speciale Airbags voor de lende, zitvlak, enkels, kuiten en voeten * Body shape sensor (meet de lengte van de persoon) * Spierspannings sensor (meet spanning in het lichaam) * Stress sensor (meet stress-niveau in het lichaam)  * Vernieuwd massage “blok” met nieuwe technologie * Optimale POSITIE 3 niveaus * Stretch programma  * Voetreflex massage * Verwarming onder de voeten