Kleurlicht Therapie

Dit kleurlichttoestel is samengesteld met unieke smalbandfilters en een prachtig kleurenpalet dat ontwikkeld is vanuit de ervaring van onderzoekers, artsen, functioneel optometristen, osteopaten, fysiotherapeuten en psychologen. Wereldwijd zijn er momenteel +/- 600 artsen/therapeuten werkzaam met die unieke apparaat.

Er wordt ons keurig verteld dat we gezond moeten eten, water drinken belangrijk voor ons is en dat zuurstof simpelweg onmisbaar is voor ons lichaam. Heeft u er ooit al eens bij stil gestaan dat zonlicht zeer zeker onmisbaar is voor ons leven? Dat het spectrum net zo belangrijk is of misschien zelfs op de eerste plaats komt voor ons lichaam te voeden?

Licht is leven, zonder licht is er geen leven mogelijk. . . . Als men de geschiedenis induikt, ontdekt men dat vroeger al veel gewerkt werd met de zon en gekleurd licht. Ons lichaam heeft de behoefte aan een dagelijkse dosis licht of kleur, dit heeft een invloed op elk deel van onze hersenen en op elke cel in ons lichaam. Door middel van de Photon Wave Plus Light Modulator zijn wij in staat om ieder gedeelte van het zichtbare spectrum (Rood, Oranje, Geel, Groen, Turquoise, Blauw, Indigo, Violet, Magenta) te generen naar de ogen van de mens. Iedere kleur heeft een verschillende werking op het fysieke en emotionele gedeelte van ons lichaam. Ook al gebeurt dit min of meer onbewust, toch is het zo dat ieder van ons emotionele en lichamelijke reacties heeft op het zien van kleuren. Zodra wij een kleur zien, voelen wij ons vrolijk, te neergeslagen, optimistisch of depressief en worden we door de kleur aangetrokken of afgestoten. Ontdek op dit gedeelte van onze site hoe kleurlicht therapie je helpt om weer in balans te komen en je weer goed te voelen.

Onze hoofdzakelijk doelgroepen zijn;

Kinderen met ADHD, Leerproblemen, Dyslexie, Concentratieproblemen, Weinig Zelfvertrouwen.

Studenten met Examenstress, Concentratieproblemen, Spanningen, Stress algemeen.

Volwassenen met Winterdepressie, Depressie, Angsten, Emotionele pijnen, Trauma’s.

Maar ook Allergieën, Vervuiling, Oog klachten, Hoofdpijnen, Vermoeidheid en nog veel meer.