Geef je immuunsysteem een boost!

De visie van Bram Pfeifer van Gezondheidscentrum Urmond is dat mensen niet sterven aan het ziektebeeld, maar aan een verzwakking van het immuunsysteem; bijvoorbeeld door Covid-19. Mede veroorzaakt door onderliggende klachten waarvan de stress en oorzaak niet worden aangepakt. Samen met de cliënt gaat Bram op zoek naar de
onderliggende oorzaak van een ziekte of aandoening, om zo het zelfherstellende vermogen van het lichaam weer
te kunnen stimuleren. Bram Pfeifer: “Ik houd daarbij rekening met externe factoren, zoals leefstijl, voeding,
omgeving en emotionele en mentale factoren, maar ook met interne factoren zoals stress of genetische variaties die ziekte en gezondheid kunnen beïnvloeden. Ook langdurig en overmatig gebruik van medicijnen met tal van bijwerkingen kunnen je gezondheid belasten en zo de levenskwaliteit, belangrijk voor ieder mens, aantasten. Mijn oplossing is het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en de functie van het immuunsysteem. Ons dierbaarste bezit op Moeder Aarde is toch onze gezondheid en het allerbelangrijkste daarbij is een goed werkend
immuunsysteem.”

Mevrouw Laven
Mevrouw Laven is zelfstandig ondernemer en kwam een maand geleden bij de praktijk van Bram Pfeifer. Ze vertelt: “Een aantal maanden na de vaccinatie tegen Covid merkte ik dat ik steeds vermoeider raakte. Ook kreeg ik tot
twee keer toe netelroos. Dit was zo uitputtend voor me dat ik alleen nog maar kon liggen en slapen. Aan het eind was het zo dat ik zelfs geen voeding meer kon verdragen. Het was uitputtend. Ik maakte een afspraak met Bram,
ik vertrouwde hem omdat we dezelfde visie op gezondheid en voeding hebben. Na de eerste behandeling en 35ml van het drankje Vabo Essentials ging de wereld weer voor me open. Ik voelde de kracht terugkomen en dat mijn lichaam zich molecuul voor molecuul aan het herstellen was. Het is iets wat ik wel kan vertellen, maar dat je eigenlijk zelf moet
ervaren. Na drie dagen voelde ik me weer zo goed als optimaal. Ik ben Bram hier ontzettend dankbaar voor.”

Blijvende klachten
Inmiddels wordt algemeen erkend dat sommige mensen aanhoudende klachten overhouden aan een infectie met SARS-CoV-2, het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Bram: “Klopt.

De symptomen zijn onder meer slopende vermoeidheid, geheugenverlies, menstruatie- en vruchtbaarheidsproblemen, ontstekingen van het hart, smaak- en reukverlies, pijntjes en kwaaltjes en nog veel meer. Zo heeft bijvoorbeeld
80% van de mensen tussen de 17 en 87 jaar oud, die Covid-19 heeft gehad, maanden later nog klachten. De meest voorkomende waren vermoeidheid, hoofdpijn, aandachtsproblemen, haaruitval en kortademigheid. Daarnaast heeft uitvoerige literatuurstudie aangetoond dat jongeren door lockdowns minder bewegen en vaker last hebben van depressies, eenzaamheid en gevoelens van onzekerheid.

Ook zijn veel jongeren ongezonder gaan eten. We hebben de ‘wedloop’ tegen het virus dus nog niet gewonnen. Als vaccinatie je primaire bestrijdingsstrategie is en als deze niet goed genoeg werkt, dan kun je in de moeilijkheden komen en is het belangrijk om de veerkracht van je immuunsysteem te versterken. Ik wil mensen daar graag bij helpen met een tien stappen plan om het immuunsysteem
te boosten.”

Vergoeding
De behandelingen bij Gezondheidscentrum Urmond worden niet alleen vergoed door de meeste verzekeraars via alternatieve geneeswijzen, maar ook op diverse andere manieren. Kijk voor de mogelijkheden op de website
onder het tabblad ‘vergoedingen’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *